Ruské úřady plánují zákaz činnosti neziskovek G. Sorose

Sdílet

Miliardář G. Soros bude mít brzy problém působit na vnitropolitické dění v Rusku, které vykonává prostřednictvím svých neziskovek Open society fundation a Open society institute. Ruské úřady se totiž rozhodly jejich činnost zakázat, protože prý „představují ohrožení ústavního pořádku a bezpečnosti země“. Rusko tak bude následovat Maďarsko, které již podobný krok provedlo a neziskovky placené G, Sorosem zakázalo. Důvodem maďarské vlády byla jejich snaha propašovat do země množství ilegálních imigrantů a zařídit jim ilegální pobyt v zemi a pokusit se současně svrhnout legitimně zvolenou vládu V. Orbána pomocí „barevné revoluce“..

Neziskovky G. Sorose působí i u nás a na Slovensku. Tam podle podle všech indicií stojí za pokusem o převrat, který spustila podivná vražda mladého novináře Kuciaka a jeho partnerky. Jeho peníze stojí i za instalací (neříkáme zvolením) nové slovenské prezidentky Čaputové.

G. Soros je finanční spekulant, který se narodil původně v Maďarsku, ale je sám židovského původu. Aktivně se on a jím placené neziskovky účastní pokusů o změny vlád a režimů po celém světě.

Sára Stein


Sdílet

One Reply to “Ruské úřady plánují zákaz činnosti neziskovek G. Sorose”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *