Nová reklama na limuzíny Mercedes vám vyrazí dech! „Gayové, lesby a transky kupujte naše auta“!?

Sdílet

Do nedávna konzervativní výrobce luxusních vozů Mercedes Benz se rozhodl hodit svoji stoletou historii kvality a serioznosti za hlavu a začal ze všech sil bojovat o LGBT++P zákazníky.

Nová reklamní kampaň na vozy Mercedes „many colors of pride“ (mnoho barev pýchy) prezentuje testimonialy několika extravagantních LGBT++P individuí. Záměrně nepíšeme osob – protože osoba je ženského rodu. (video s reklamou je ke shlédnutí zde a zde).

Duhový Mercedes tým v Izraeli

Mecedes Benz se vrhl na LGBT++P agendu celou svojí vahou a firma se aktivně účastní duhových LGBT++P pochodů po celé Západní Evropě, USA, Kanadě, Argentině a Izraeli.

Mercedes na duhovém průvodu v Brémách

Zajímavé jsou rovněž komentáře pod reklamou. Za všechny jeden, „chtěl jsem si koupit Mercedes, ale koupím si BMW. Díky za pomoc s rozhodováním…“. Zdá se, že většina dosavadních majitelů značky Mercedes je značně zaostalá, ba dokonce homofobní, xenofobní , rasistická a antisemitská, protože pokrokovou reklamu Mercedesu nechápe. Jak to dopadne uvidíme. Když se do podobného dobrodružství nedávno pustila značka Gillette, tak její čtvrtletní ztráta byla 8 miliard amerických dolarů (psali jsme zde). Dopadne Mercedes Benz stejně? Nebo si nyní poběžíte koupit „duhový Mercedes“?!

Otázkou je, proč se vedení Mercedesu do podobného pokrokářství pustilo? Podobný krok firmu musí zjevně poškodit a vedení to jistě ví. Vždyť zákazníci si Mercedes kupovali kvůli prestiži a kvalitě, ne kvůli boji za LGBT++P agendu! Důvody tedy musí být jiné! Že by to byla příprava na zničení značky a firmy a její snadný převod technologií třeba do čínských (globalistických) rukou? Německo je přece určené (Západní Evropa) na odpis, tak by to dávalo smysl.

David Kraus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *