Dojení krav je sexuální zneužívání a genderové vykořisťování, tvrdí odbornicí z New York University

Sdílet

Známá New York University bere otázku genderu a feminismu velmi vážně a odvážně vstupuje i do dosud neprobádaných oblastí obrany „ženských práv“. Katedra ženských a genderových studí vydala studii, kde její autorka Mackenzie April tvrdí, že dojení krav je vlastně sexuální zneužívání. Podle autorky poskytuje celý mlékárenský průmysl (tedy zemědělci, kteří chovají krávy na mléko) půdu pro sexuální vykořisťování! Autorka tvrdí, že pokud chceme skutečně bojovat proti genderovému útlaku, tak se nesmíme vyhnou ani kravínům, kde dochází násilí a vykořisťování na krávách na základě pohlaví. Také je podle jejího názoru umělá inseminace krav vlastně znásilněním!

Soudný autor by si mohl myslet, že se jedná o aprílový žert, bohužel vše je míněno naprosto vážně. Je to jen další ze střípků mozaiky perverzních globalizačních kruhů, jak zničit současnou civilizaci a vráti ji někam do středověku.

Přirozeně se musíme ptát, kdy nějaké její kolego (pokus o genderové neutrum) přijde s argumentem, že novorozenec, který saje mléko z prsu matky, jí vlastně sexuálně zneužívá.

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *