Němečtí lepšolidé se zlobí na vlastní zemi, „je tu moc bělochů“

Sdílet

Německá kavárna lepšolidí se skutečně rozzlobila na vlastní zemi a etnické Němce, obzvláště na bývalou NDR.

Vadí jim, že v bývalém východním Německu je stále málo lidí s barevnou barvou pleti.

Například novinář deník Zeit – online  Christian Bangel si 31. července 2019 postěžoval na sociálních sítích, „ již několik týdnů jsem na dovolené v Brandenburgu (Braniborsko). Lesy a jezera jsou sice pěkné, ale jsou to skoro jenom samí běloši a nikdo se neptá proč?„.

Již před časem si zase stěžovala členka vedení nadace Amadeu – Antonio Anetta Kahane, “ na východě Německa je příliš málo příslušníků etnických menšin, například černochů“!

S bělochy je prostě v Německu (ale i u nás) zkrátka potíž. Vybudovali vymysleli spoustu zbytečných věcí jako auta, ledničky, telefony, tlakoměry, letadla, teploměry, chodí každý den do práce atd.. a brání tím návratu k rozvinuté společnosti afrického typu, kde tyhle zbytečnosti nikdo nevymýšlí a raději věnují polehávání a plození dalších dětí.

Máme ale pro ně dobré zprávy, Dvě východoněmecká města a vysokým počtem imigrantů Berlín a Lipsko se řadí mezi 3 města s nejvyšší zločinností v celém Německu (spolu s Frankfurtem nad Mohanem). Takže ještě dovezou pár milionů „syrských uprchlíků“ a budou mít Afriku i v bývalé NDR.

Bylo by zajímavé sledovat reakci, pokud by si nějaký Němec dovolil na sociální sítě napsat třeba tohle, „jsem na dovolené v Zambii, je tu hezky, ale všude samý černoch. Nemělo by se s tím něco dělat?“ Jak myslíte, že by dopadl?

Aron G.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *