Americký soud rozhodl: devianti mají právo okukovat mladé holky ve sprše!

Sdílet

Když prezident B. Obama v roce 2016 vydal nařízení veřejným školám, jak vycházet vstříc transgendrově jinak se cítícím studentům (jinak by jim zastavil financování), tak americké ministerstvo školství nezahálelo. Okamžitě vypracovalo instrukce nařizující školám, že transgender studenti musí mít právo volit si šatny, sprchy a záchody podle svého pocitu a nepotřebují k tomu žádné lékařské zdůvodnění.

Proto se najednou v dívčích šatnách začaly objevovat podivné „dívky“ bez prsou ale s penisem. To se ale dívčím studentkám nelíbilo (ještě byly mladé a málo uvědomělé) a tak rodiče školský úřad v Chicagu zažalovali. Jenže u soudu neuspěli. Soud rozhodl, že dívky nemají právo na „visual body privacy“, tedy nebýt očumovány sexuálními devianty (volný překlad autora článku).

Nelíbí se vaší dceři očumování deviantem v šatně? Má smůlu, je tam legálně… zatím pouze v USA a Západní Evropě

Že si studentky ( některé byly dokonce sexuálně napadené) stěžují přirozeně americké politiky nezajímalo. Pokrok je zkrátka třeba prosadit i přes mrtvoly!

Neradujme se ale, již i u nás jsou podobní devianti denně hosty v hlavních mediích, kde veřejnosti vnucují svoje perverzní „vědecké teorie“ a tak se musíme obávat, kdy se toho Piráti, či Babiš, nebo ODS chytnou a začnou to zavádět do praxe. Ostatně na Prague Pride již spořádaně pochodovali pedofilové v jednom šiku s ostaními LGBT++P devianty.

Tomáš M.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *