Syrský uprchlík pobodal a málem zabil mladého Němce. Dostal podmínku

Sdílet

Syrský uprchlík (údajně 17 letý) Mohammad A. pobodal v německém městě Beucha mladého 17 letého Němce Sebastiana M. Nejprve mu vyhrožoval a následně ho druhý den na vlakovém nástupišti napadl nožem a 4 bodl. Mladý Němec byl následně převezen do lipské nemocnice, kde lékaři několik hodin bojovali o jeho život. Důvodem útoku byl údajně spor o dívku, která dala přednost mladému Němci.

Syřan byl zadržen policií a následoval soud. Ten vynesl neuvěřitelný verdikt. Za pokus o vraždu dostal mladý uprchlík 2 roky podmíněného trestu a bude se muset účastnit převýchovných kurzů. Přitom se mladý Syřan již dříve neslavně proslavil násilným chováním a vyhrožováním svému okolí násilím.

Překvapivě německým úřadům připadá podobný trest adekvátní a nikdo ani nezmínil, že by bylo žádoucí problematického uprchlíka vyhostit zpět do Sýrie, kde již válka dávno skončila.

My se musíme jen modlit, aby onen uprchlík nesedl na vlak a nevyrazil k nám na výlet. Z Lipska to k nám není daleko a hranice nikdo nehlídá. Nebo aby ho k nám nechtěla jako sirotka importovat paní Šojdrová z KDU-CSL.

David Kraus


Sdílet

One Reply to “Syrský uprchlík pobodal a málem zabil mladého Němce. Dostal podmínku”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *