Kandidát ČSSD na ministra kultury Michal Šmarda otevřeně podporuje „homomanželství“ a adopce dětí pro homosexuály

Sdílet

Do nedávná věřenosti zcela neznámý Michal Šmarda z ČSSD se dostal do povědomí voličů jako nový kandidát ČSSD na ministra kultury. Tam by měl nahradit ministra Staňka, kterého se jeho strana rozhodla obětovat poté, co odhalil finanční podvody a machinace několika vyvolených „umělců“.

Současný starosta Nového Města na Moravě Šmarda byl některými komentátory prezentován jako neznámý člověk bez názorů. To je ale omyl. Pan Šmarda politické názory má a dokonce je otevřeně prezentuje. Třeba podporuje uzákonění „manželství“ pro osoby stejného pohlaví a adopci dětí homosexuály. To se můžeme dočíst na stránce nátlakové organizace jsmefér, kde je Šmarda dokonce vyfocen při podpisu podpůrného dopisu této iniciativy. Je jen podivné, že podobné názory neprezentoval svým voličům na konzervativním maloměstě při komunálních volbách. Voliči by totiž měli vědět, jaké extrémně neomarxistické názory kandidát CSSD zastává. Většina z nich má totiž děti a ty by jim mohly úřady v budoucnu odebrat a přidělit lačným gayům. Ono totiž žádné jiné děti, než ty normální, gayové nechtějí. O nějaké postižené děti z dětských domovů gayové nemají zájem a jiné děti něž ty běžných Čechů tu neexistují! Když je někdo chce přidělit gayům, tak je napřed bude muset někomu odebrat!

Přejeme proto panu Prezidentovi pevné zdraví a výdrž, aby tohoto kandidáta za ministra nejmenoval! Pokud to navíc bude znamenat konec CSSD, tak jen dobře!

Pro zajímavost další starostové a radní podporující homoagendu na uvedené stránce nátlakové „neziskovky“ jsmefer jsou převážně ze STAN (to je ta prý konzervativní strana), Zelených Pirátů a jeden z ANO.

Pro tyhle sociální inženýry ve službě perverzních zahraničních globalistů snad malé upozornění. Manželství není zakládáno primárně kvůli lásce, ale kvůli početí a výchově děti. Proto se žádné svazky dvou osob stejného pohlaví z principu manželství jmenovat nemohou. Argumentace perverzních rozvratníků typu jsmefer je proto zcela nesmyslná a pouze hraje na city hloupých městských intelektuálů.

Aron G.


Sdílet

4 Replies to “Kandidát ČSSD na ministra kultury Michal Šmarda otevřeně podporuje „homomanželství“ a adopce dětí pro homosexuály

  1. TAKŽE ŠMARDA JE TAKÉ HOMOSEXUÁL? Zajímavé kam až socani dospěli. Babiši za tyhle přehmaty u mě hlas nemáš.

    1. naopak on je Šmarda ženatý a má manželku Lenku (tak to asi nebude homomažel :-)) a 3 děti. To je ale přece mnohem horší než kdyby byl přihřátej. Takhle kazí budoucnost vlastním dětem! Zasluhoval by, aby mu je úřady odebraly a daly je homolidem na hraní. (ale ne, těm dětem bych to nepřál!)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *