Holandsko je v šoku. Policisté z nebílých menšin se aktivně podílejí na vážné kriminalitě. Drogy, vydírání, únosy..

Sdílet

Holandsko je v šoku. Ukázalo se, že značná část příslušníků policie se podílela a podílí na nejvážnějších druzích kriminality v rámci etnických klanových gangů. Jedná se výlučné o policisty s nebělošským původem.

Když před lety multikulturně uvědomělí politici řešili bující kriminalitu imigrantů, tak se rozhodli, že vše vyřeší zaměstnání příslušníků etnických menšin v řadách policie. Politici tehdy tvrdili, že oni přece znají jazyk, zvyky a prostředí. Jaké je nyní překvapení, když se ukázalo, že většina těchto policistů imigrantů je zapojena do klanových zločineckých aktivit v rámci své komunity?! Holandská veřejnost je rovněž v šoku ze zjištění, že to úřadům bylo známo již delší dobu a nic se (jako obvykle) nedělo. Jen to potvrzuje skutečnost, že nebílé imigrantské menšiny o integraci do západních společností nestojí a naopak se chtějí chovat a žít jako v zemích původu, jen k tomu chtějí čerpat místní sociální dávky. Bude zajímavé sledovat, jak to nyní budou holandské úřady řešit. Propuštěním oněch imigrantů? To by byl přece rasismus a xenofobie?! Takže pravděpodobně úřady nebudou dělat nic.

Tohle ale známe i od nás, kdy se policie pokusila před časem zapojit členy vietnamské komunity do řešení masivní vietnamské kriminality v CR nejprve formou tlumočníků – většinou absolventů českých VS. (Viz výrok bývalého člena vlády L. Zaorálka z lonského roku, že Vietnam (Vietnamci) u nás je organizovaný zločin a bezpečnostní riziko prvního řádu). Ukázalo se ale, že všichni Vietnamci začali okamžitě pracovat pro vietnamské zločinecké gangy a záměrně mařili práci policie a to dokonce i formou, kdy při policejním výslechu tlumočili svědkům výhrůžky vietnamských mafiánů. Policie si proto musela pořídit vlastní překladový software, aby se mohla aktivně vyhnout infiltraci ze strany vietnamský kriminálníků.

David Kraus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *