Barevné „demokratické“ revoluce po celém světě podle jednoho vzoru?!

Sdílet

V současné době zažíváme další z pokusů o státní převrat a to nás musí vést k otázkám, jak je možné, že se tyto převraty, či pokusy o ně, podobají jako vejce vejci. Historie nám naštěstí nabízí jisté poučení. Stojí za tím stále stejná skupina osob?

Případ z Barmy (Myanmar), Ukrajiny, Slovenska….

Posledních několik let nás mainstreamová media (především ta západní a potažmo i česká) urputně zásobovala dojemnými historkami o údajné genocidě muslimských imigrantů z Bangladéše v Barmě. Barmská (budhistická) vláda totiž k potlačení ozbrojeného imigrantského povstání povolala armádu a ta začala muslimské ozbrojence vytlačovat ze země zpátky do Bangladéše. Spolu s nimi se daly na pochod i jejich rodiny, důvod měly velmi prostý: předtím docházelo k masovým útokům na původní budhistické obyvatelstvo ze strany muslimských imigrantů (znásilňování žen, zabírání půdy atd) Nyní ale původnímu obyvatelstvo přispěchala na pomoc národní armáda a tak se imigranti raději rozhodli pro návrat do původní vlasti.

Celá situace totiž před časem vyeskalovala, když se muslimskými imigranty tvořená tzv. Arakánská armáda, mocně podporovaná pakistánskou a saudskoarabskou tajnou službou jak penězi, tak zbraněmi (ty jsou podle místních zdrojů dodávány prostřednictvím západních „humanitárních organizací“ rozhodla odtrhnout Arakánsko (Rakhine state) od buddhistické Barmy a připojit ho k muslimské Bangladéši. To je analogická situace jako kdyby si nyní imigranti Afgánci v Německu rozhodli odtrhnout kus Bavorska a připojit ho k Afganistánu.. Jenže proti dobře vyzbrojené a místním obyvatelstvem podporované barmské armádě neuspěla. Takže se nyní uchýlila k taktice teroristických útoků na policejní stanice, vojenské základny, školy atd. Prostě klasičtí mírumilovní muslimští imigranti, jak je stále líčí západní a náš tisk…

„Mezinárodní společenství“ z toho ale udělalo genocidu uprchlíků tzv Rohingas a západní tisk začal šílet. To není ale nic, co již dávno neznáme… Skoro se zdá, že tyhle pokusy o svržení legitimních vlád jedou podle jednoho mustru. Jen se vždy přidá špetka místního folkloru.

V Barmě to bylo údajné vypalování muslimských vesnic vládními vojáky – to jsou ty stále se opakující záběry poskytované Reuters, BBC, Al Jazeera atd… Má to jednu drobnou chybu, vše totiž nasvědčuje tomu, že se jedná o předem zinscenované divadlo. Když například nedávno štáb Reuters zcela „náhodou „ projížděl muslimskou vesnicí, kam údajně těsně předtím vtrhla barmská armáda…. Jak to ten štáb mohl sakra tak dopředu vědět? V onom Arakánském státě je velmi špatná infrastruktura a kamkoliv se dopravit trvá hodiny cesty…!

Jen rozhodná reakce barmské vlády a pomoc okolních zemí (především Thajska) dokázala situaci zvládnout a zabránit převratu a globalisty plánované občanské válce.

Na Ukrajině zase bylo potřeba zorganizovat Maidan a přidat pár desítek mrtvých, většinou zastřelených odstřelovači cizinci(Cizinci se zde rozumí žoldáci z Gruzie, UK, Izraele, USA apod). To vedlo k pádu vlády a převzetí země „politickými gangstery“ typu Porošenko, Grojsman, Pinchuk apod, které následné vedlo k rozkradení státního majetku těmito de facto kriminálníky a jejich nadnárodními pány a současně oficiálnímu vzývání Banderovců a jejich válečných zločinů (Mimo jiné třeba divize SS Galicien…), výsledkem byla občanská válka, zbídačené původní etnické ukrajinské obyvatelstvo a masivní emigrace Ukrajinců ze země.

Na Slovensku zase stačilo zavraždit mladého naivního novináře, který předtím jaksi zázračně spoluodhalil obří daňové únik v rámci tzv. Panama papers… Vše podle hesla „posloužil jako živý, poslouží i jako mrtvý“, což opozici řízenou ze zahraničí vyvedlo do ulic. Nicméně tehdejší premiér  Fico dokázal situaci částečně stabilizovat, byt za cenu své osobní rezignace…

A tak by sme mohli pokračovat do nekonečna Sýrie, Egypt, Libye, Tunisko, Thajsko, Gruzie, Venezuela atd. atd… zapomenout nesmíme ani opakované pokusy o svržení vlády u nás….ze strany všech těch „chvilek pro demokracii“ apod.

Vždy se jede podle stejného scénáře: tzv . neziskové organizace začnou organizovat veřejné „protesty“ na základě vhodné záminky (ta se může různit podle země, případně se uměle vytvoří), prominentní roli zde vždy jako mecenáš hraje G. Soros ( a jemu podobní) a jeho pomocníci. Následuje vytvoření potřebného mediálního pole západním tiskem, zde obvykle hlavní roli hrají media jako Reuters, (ovládáno rodinou Rothschildů), BBC (vlastněno britskou vládou) apod… pak následuje zapojení „mezinárodních „ organizací typu OSN, EU opět ovládáno a řízeno výše uvedenými globalisty… Potom nastoupí nově vytvořený kandidát „pan čistý“ údajné opozice (Porošenko, Čaputová, Zelenskij, Drahoš atd) a proběhnou tzv „svobodné volby“ a je většinou hotovo. Záboru země a její přeměně na kolonii globalistů pak již nic nebrání. To na náhodu moc nevypadá, že?!

M. Finger pro server ceskavec.com

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet