Německá evangelická církev. Kacíře z AfD tu nechceme!

Sdílet

Vedení německé evangelické církve odmítlo pozvat na „církevní den“ představitele opoziční AfD, ačkoliv všechny ostatní strany (včetně otevřeně proti křesťanských Zelených a Levice (die Linke)) pozvány jsou.

Podle předsedy vrchní rady církve arcibiskupa Heinrich Bedford-Strohma nemají názory AfD mezi evangelíky nárok na prezentaci. Podle jeho názoru se mezi členy AfD objevují i „extremistické“ názory. Navíc veřejně prezentovaný postoj některých členů AfD, že jsou nejdříve Němci a potom křestané, je prý kacířství.

Arcibiskup Bedford-Strohm rovněž dodal, že během církevního dne prý dojde i na témata, která zneklidňují ty, kteří jsou blízko AfD.

Jak to pan arcibiskup myslel se ještě uvidí. AfD je protiimigrantská strana a evengelická církev naopak muslimskou imigraci otevřeně podporovala a podporuje.

Stejně tak nás zaujalo to obvinění z kacířství. Bude se zase upalovat na hranicích? Nebo si služebníci NWO zatím vystačí s fyzickými útoky na členy AfD prostřednictvím Antifa a imigrantských gangů?

David Kraus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *