V. Klaus ml. a Trikolora: zatím spíš zklamání

Sdílet

Včera zahájila činnost nová politická formace V. Klause ml. Trikolora hnuti občanů. Na tiskové konferenci pak představila tato nová politická síla svůj program. Ten se opírá o tři pilíře. Braňme normální svět, bohatství vzniká z práce a žijeme v České republice. Ačkoliv se jedná zatím pouze o velmi hrubý nástin programu a ten plnohodnotný má být představen v září, tak si přesto můžeme již nyní udělat představu, co asi můžeme čekat. Obecně lze představený program hodnotit jako zklamání. Čekali jsme mnohem víc a to z následujících důvodů.

  1. Neobsahuje žádné vyjádření k imigraci a potvrzení, že CR je vlastí primárně Čechů (Moravanů a Slezanů) a všichni ostatní jsou tu de facto jen hosté a domácí mohou vždy rozhodnout o jejich pobytu, či odchodu! (bez ohledu, že tu třeba žili celý život!)
  2. Nikde nevidíme jasné vyjádření k imigrační krizi. Jednak té současné, kdy je zjevné, že probíhá skrytý dovoz imigrantů. Tak té, která již existuje. Co plánují dělat se 100 tis. problematickými muslimy a černochy, kteří tu již možná trvale žijí. Stejně tak nevíme, co plánuje Trikolora dělat se 100 tis. problematickými Vietnamci. Nebo novému hnutí s nevadí, že je tu dnes 200 tis. imigrantů (muslimové a Vietnamci) plně zapojených do vážné kriminální činnosti (drogy, pašování lidí, vydírání, loupeže atd atd), která má velmi negativní vliv na životy českých občanů voličů?
  3. Nevidíme žádné nastínění obnovy české ekonomiky a to otevřenou a cílenou podporou českých firem proti zahraničním korporacím a firmám. Pokud totiž bude zachován současný stav, tak žádné české firmy nebudou za 20 let existovat. Mělo by se přece začít mluvit o „renacionalizaci české ekonomiky“ a vytlačení zahraničních firem z klíčových odvětví. (Media, finanční služby, potravinářství, energie, těžba nerostů, zdravotnictví atd.)
  4. Nedostatečné vidíme i návrhy týkající se školství (což by měla být doména hnutí). Přece zrušení inkluze nestačí! Potřebujeme se vrátit ke skutečnému vzdělání (matematika, přírodní vědy atd) a podpoře kvalitní vlastenecké výchovy a to nelze nechat na uvážení ředitelů škol, když jsou dnes často v ředitelnách sedí aktivističtí neomarxističtí blázni!
  5. Nikde nevidíme odmítnutí nadprávní ochrany privilegovaných menšin a jasné odmítnutí a zrušení jim nakloněné legislativy. Jestli má mít v CR někdo nadprávní ochranu, tak pouze a jen vyvolené menšiny! Nebo se toho nové hnutí bojí?
  6. Nikde nečteme o podpoře české kultury a naopak odporu vůči současné dekadentní rozvratné pakultuře „současných umělců“. Tak by se dalo pokračovat ještě dlouho….

Možná to všechno je jen způsobeno nedostatkem kvalitních lidí na začátku a vše bude ještě zapracováno. Uvidíme v září…. Cíleně se nevyjadřujeme k personálním otázkám, protože názory naprosté většiny vedoucích členů nového hnutí neznáme, stejně jako je nezná veřejnost.

David Kraus a J. Roubíček


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *