Jak přestat platit koncesionářské poplatky CT a CRo?

Sdílet

Jak přestat platit koncesionářské poplatky CT a CRo? Je to velmi jednoduché!

Když si pustíte CT, nebo naladíte CRo, tak nebudete věřit svým očím a uším! To nemá se slovem český nic společného! Otevřená podpora islámu, homosexuality, pedofilie, problematických „vyvolených“ menšin, pomlouvání vlastní země a národa…neexistuje neomarxistická zvrácenost, kterou by tyto pochybné veřejnoprávní instituce nepodporovaly! K tomu si přidejte otevřená a často lživá denunciace všech odpůrců neomarxismu, islamismu, pedofilie…. Nyní se k tomu přidala i otevřená podpora českého Majdanu.  Vadí vám to? Tak vězte, že jediná cesta jak se této hlásné trouby neomarxistické a protičeské propagandy zbavit, je odstřihnout jí od našich peněz. Ona se totiž tahle propaganda děje za peníze koncesionářů, tedy bás všech. Proto je musíme odříznout od jejich výživy, tedy peněz koncesionářů. Nejedná se o žádné malé peníze, ČT ročně vybere na poplatcích zhruba 5,7 mld Kč, CRo ca. 2,1 mld! A chtějí dostávat mnohem víc.

 Cílem tohoto článku je poradit, jak to udělat: (Článek popisu, jak to udělat v případě CT, ale CRo je pochopitelně analogický postup!)

Shrnutí. Platbu tzv. koncesionářských poplatků upravuje zákon č. 348/2005 Sb.. Kde se praví, jak a kdo má koncesionářské poplatky platit, ale i to, jak je neplatit.

Chcete-li se tedy přestat přispívat na tuhle podivnou bandu protičeských a proticivilizačních deviantů, pak legálně to lze udělat následujícím způsobem:

1) Vyplnění tzv. evidenčního listu o tom, že již nevlastníte TV (Rozhlasový přijímač) přijímač a zasláním tohoto prohlášení na adresu: ČT, Útvar televizních poplatků, Kavčí hory, 14070 Praha 4. Formulář je ke stažení na internetu. To platí jak pro fysické, tak právnické osoby, odesláním (nejlépe doporučeně, aby se ČT nemohla vymlouvat, že nic nedostala) začne běžet 15 denní lhůta a následně přestanete poplatky platit. V praxi liteře zákona vyhovíte tím, že TV přijímač odstraníte z domácnosti. Důležité upozornění, nenechte se zmást tzv. čestným prohlášením, to není odhláška již existujícího plátce!!! (To byste posílali pouze tehdy, pokud byste nikdy TV přijímač nevlastnili!!!).

2) Pokud je oficiální příjem vaší domácnosti nižší 2,15 násobek životního minima, pak máte nárok na osvobození od platby koncesionářského poplatku na dobu 6 měsíců. Opět vyplníte formulář a zašlete ho na Kavčí hory do CT…Formulář k prohlášení je opět k disposici na internetu. Tato možnost se tedy de jure netýká pouze chudých, ale i těch, kteří příjmy oficiálně nepřiznávají a pracují tzv. „na černo“.

Další možností je otevřená rebelie proti ČT a neomarxistiskému režimu, kterému slouží. Zde se přitom paradoxně lze domnívat, že by mohla mít i právní oporu v zákoně. (ČT evidentně porušuje zákon o veřejnoprávním vysílání)

Máte několik možností:

 1) Prostě přestat poplatky platit… jako forma důrazného občanského protestu!

Jaká jsou rizika a výhody této varianty?

Výhody: Je to bez práce a hned. Pouze zrušíte platební příkaz v bance, SIPO a již každý měsíc šetříte 135 Kč, které by jinak dostala ČT.

CT a jí placení „umělci“ sice budou běsnit, ale to vás nemusí zajímat. CT/CRo se jistě pokusí o protiakci pomocí represivních orgánů, ale s jednotlivci si režim poradí, když vás bude 100 000, tak je v háji…a hlavně všechny kroky musí potvrdit soud a to jsou u měsíce a roky a čas bude hrát pro nás Čechy.  Je ale jasné, že by to musela být masová akce. Zaštítěná třeba nějakou institucí… Pánové a dámy z SPD, Trikolory, či Rozumných apod, nechcete se toho ujmout?!?

Rizika: pokuta za porušení zákona může být až 10 000 za den. Zde ale upozorňuji, že by důkazní břemeno bylo na straně CT! A musela by vám prokázat porušení onoho zákona.

2) vyplníte výše uvedené odhlášení, přestanete platit, ale TV přijímač si necháte…

Rizika – pokuta za porušení zákona zde může být až 10 000kč za den. Ale nejprve by vám to musela CT prokázat. Zde si pamatujte, že právo na domovní prohlídku a kontrolu, zda máte TV přijímač, či ne, má příslušný orgán pouze na základě rozhodnutí soudu!! Tedy soud by musel vydat rozhodnutí v každém konkrétním případě. Jak by to zvládl v případě třeba 200 000 odmítačů placení?! To je již nějaká masa potenciálních voličů….! Navíc neznám žádné soudní rozhodnutí, které by povolovalo domovní prohlídku za účelem zjištění přítomnosti televizního přijímače…. Tj. riziko formálního odhalení je tedy asi minimální… Tímto nikoho přirozeně nenavádím k porušování zákona, ale jen shrnuji všechny varianty a jejich rizika a výhody :-).

Je na každém z vás, jakou cestu si vybere (osobně doporučuji vyhodit TV z domova a TV řádně odhlásit!), nebo si TV přijímač vůbec raději nepořizovat!

Usilovat o reformu CT/CRo nemá smysl. V současném parlamentu (snad s výjimkou SPD a Komunistů a několika nezařazených poslanců částečně sdružených v Hnutí Trikolora) neexistuje strana, která by současná Česká televize vadila. Všechny současné politické parlamentní strany naopak otevřeně praktiky ČT schvalují! To opět ukazuje, jak se establishment zcela odtrhl od českého lidu a své země… Jediný, kdo se ČT odvážil postavit, je (bohužel) prezident Zeman a Okamurova SPD a V. Klaus ml. a Komunisté a některé malé neparlamentní strany!

 Trapné mlčení tzv. pravice. Nejhanebnější na celé současné situaci je jednání tzv. pravice. ODS otevřeně ČT v jejich praktikách podporuje a bojí se ztráty „její nezávislosti“ a obhajovací projevy některých politiků ODS na téma veřejnoprávních medií připomínají blahé paměti proslov M. Jakeše na Červeném Hrádku…

JUDr. Vojtěch L.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet