Disney zařadil do krásky a zvíře gay scénu. Budou se vaše děti dívat?

Sdílet

Kráska a zvíře patří ke klasickým příběhům a byla mnohokrát umělecky zpracována. Včetně kreslených příběhů ve studiu W. Disney. Studio se ale rozhodlo přidat k propagaci homo agendy a zařadilo i scénu dvou líbajících se homosexuálů. Což je jistě pro správnou a pokrokovou výchovu dětí žádoucí.

Možná se brzy dočkáme toho, že krásku a netvora nahradí dvě veselé osoby 23. a 27. pohlaví. Pak to bude jistě dokonalé.

Máte co říct k tomuto tématu? Máte k němu zajímavé informace, ať tipy, nebo třeba i interní? Či dokonce umíte napsat zajímavý text? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. V případě, že to tak budete chtít, Váš text publikujeme pod psuedonymem, rovněž netrváme na zveřejnění Vašich informačních zdrojů. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *