Rodina nedovolila dítěti návštěvu mešity. Soud jí potrestal pokutou

Sdílet

Tohle se dnes může stát rodičům každého školáka. Vedení školy ovládnou agresivní pokrokáři, kteří pracují na zničení našich národů a civilizace a hned aktivně rozjedou propagandu.

Vyprávět by o tom mohli rodiče tehdy 13 letého školáka v německém Šlesvicku-Holštýnsku. V roce 2016 se rozhodlo vedení školy, že žáci povinně navštíví mešitu v Rendsburgu v rámci hodiny zeměpisu (Erdkundeunterricht). Rodiče školáka ale tušili, že se jedná o propagandu a své dítě odmítli vystavit novodobému vymývání mozků s argumentem, že to je náboženská propaganda. (Rodiče jsou přitom ateisté).

Případ se tedy dostal k soudu, který s konečnou platností po více než 2 letech rozhodl, že rodiče musí zaplatit pokutu 50 EUR. Podle soudkyně M. Bukh se prý v žádném případě nejedná o „reklamu pro islám“. Je zajímavé, že ona mešita přitom patří do sdružení Milli-Görüs, které německá rozvědka opakovaně označuje jako antisemitské a extremistické.

Podobné propagandistické školní výlety jsou ale součástí i našich základních škol. Například většina žáků 8. nebo 9. tříd musí de facto povinně absolvovat návštěvu v Osvětimi, kde (dle dějin závazných podle českého práva) docházelo k masovému vyhlazování evropských Židů. To nechápeme, protože Češi se stali sami jednou z prvních obětí nacistického teroru. Jistě by se našla u nás doma mnohem vhodnější místa na připomenutí hitlerovského teroru, třeba Lidice, nebo Pankrácká věznice. Nebo snad jezdí izraelské děti povinně do Lidic?

Rodiče našich českých dětí by tohle měli brát s největší vážností. I u nás se mnohé vedení škol a aktivističtí vyučující ve spolupráci s „neziskovkami“ snaží o propagandu perverzních ideologií, ať islámu, nebo LGBT, či environmentalizmu. I kdyby tato propaganda byla pouze zbytečná, jako že je škodlivá, nevyhnutelně je ve vyučování na úkor normálních, užitečných předmětů – ve školním dni jsou už tak děti zatěžované dost, rok víc dní mít nebude a aby škola trvala víc let je absurdní.

Rodiče by propagandu na školách tedy neměli nechat být a měli by si včas stěžovat řediteli školy, nebo zřizovateli školy (nejčastěji město či obec). Mlčením rodičů jen budou pokrokáři ve svém aktivizmu čím dál troufalejší. Navíc školy jsou placené z peněz rodičů a obce se jim, jako voličům, zodpovídají. Pasivní, ponížený, poddanský přístup není na místě! Jinak se rodiče mohou jednoho dne hodně divit, nezapomínejte, že globalistům a jejich domácím poskokům jde hlavně o vaše děti.

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *