Imigrantská neziskovka META je neslavný rekordman – 81% jde na mzdy

Sdílet

V našem mini seriálu zaměřeném na tzv. politické (etno, imigranční atd) „neziskovky“ jsme se tentokrát podívali na organizaci zvanou META o.p.s. Ta se podle svých slov zaměřuje na imigranty a jejich rovný přístup ke vzdělání a začlenění do pracovního procesu. V CR již působí neuvěřitelných 15 let! Že by se jim práce nějak moc dařila, se ale nezdá. Viz prudký nárůst mladých imigrantů (Vietnamci, Arabové, Turci, černoši) působících v oboru výroba a prodej drog, či další trestné činnosti v posledních zhruba 10 letech..

Nicméně to není cílem našeho zkoumání.

My se chceme podívat, kdo tuhle povedenou neziskovku financuje a jak spotřebovává přidělené prostředky.

Kdo META financuje? (rok 2017 výroční zpráva)

Především se jedná o česká (nebo spíš protičeská?) ministerstva jako MPSV, MV a MSTV. Dále fondy EU a chybět nemůže (jako ostatně snad u každé perverze) město Praha!

Kam ty peníze jdou?

META se zatím zdá být neslavným rekordmanem naší minisérie!!! Na mzdové náklady dokázala utratit neuvěřitelných 80,7 procent všech výdajů!!! V roce 2017 měla celkové náklady 12,642 mil Kč a na mzdy šlo neuvěřitelných 10,201 mil Kč!!!!

Nenasytné imigrantské neziskovky spotřebují většinu peněz na své mzdy

To je opravdu etalon dobročinnosti!!! Až vám zase někdo z politiků bude říkat, že nejsou peníze na léky, silnice, školy atd.. tak ho pošlete k čertu! Když má český stát peníze na tyhle neziskovkářské příživníky, tak jich má zjevně stále dost!

J. Krejčík


Sdílet