Dcera (24) prof. R. Prymuly inkasovala během 5 let od farmaceutických firem neuvěřitelné částky. Tenhle člověk straší Čechy druhou vlnou koronaviru a propaguje povinné očkování

Sdílet

Svět je plný náhod! Jako třeba této v roce 2013, 24.září 2013 zakládá jistá Karolína Prymulová v Hradci Králové firmu Biovomed s.r.o. Firma má poskytovat poradenství v oblasti  „zdravotnictví“. Slečně Prymulové je tehdy 24 let (ročník 1989) a nikdy v životě v podobném oboru nepůsobila. Jedná se o dceru prof. R Prymuly, který v té době působí jako předseda české vakcinologické společnosti a jako ředitel FN Hradec Králové. Její otec také čistě náhodou působí ve firmě Biovomed jako prokurista a jednatel. Zkrátka si ke svým mnoha veřejným funkcím a zaměstnáním přibral ještě tenhle vedlejšák.

Firma má raketový růst. Hned v roce v roce 2014 získává zakázky za 41 mil Kč a špatný není ani rok 2015, kdy firma utrží 34 mil kč. Záhadný zlom v hospodaření nastane ale v roce 2016, kdy je prof. Prymula odvolán, když media začala poukazovat na jeho střet zájmů. Jako předseda České vakcionologické společnosti totiž spolurozhodoval o tom, jaké vakcíny se budou v ČR používat a tedy i prodávat. Stejně tak rozhodoval o tom, jaké bude mít FN H. Králové dodavatele léků a zdravotnického materiálu a s těmi firmami obchodovala „náhodu“ společnost jeho dcery. S firmou Biovomed to od té doby začíná (zase náhodou) být špatné. Za rok 2016 sice ještě utrží 5,5 mil Kč (prof. Prymula byl odvolán až v polovině roku 2016). Za rok 2017 je to již pouze 4.8 mil kč a v roce 2018 se firma dokonce ocitne ve ztrátě 1 mil kč. Člověk se musí ptát, co se náhle s geniální manažerkou a majitelkou Karolínou Prymulovou stalo, že její firma jde v roce 2018 najednou „do kytek“?

RokTržby Biovomed v mil. kčPoznámka
20130,032 
201441 
201534 
20165,5Prof. Prymula odvolán
20174,8 
2018-1 
Obrat firmy Biovomed, kde byl prokuristou a jednatelem promořený plukovník Prymula

V roce 2018 dokonce do firmy přichází nový jednatel a firma se stěhuje do Prahy.

Za dobu působení prof. Prymuly ve významných veřejných funkcích tedy firma jeho mladé a nezkušené dcery utržila neuvěřitelných  85 mil kč! Zkrátka i státní zaměstnanec se může stát multimilonářem!

Bohužel není známo, jaké služby firma Biovomed oněm farmaceutickým firmám poskytovala. V zdravotnictví není působnost této firmy známá. Co je ale známo, že farmaceutické firmy využívají smlouvy o „poradenství a výzkumu“ jako formu krytí úplatků pro lékaře, odpovědné úředníky a politiky za předepisování jejich léků, schvalování jejich léků a doporučování jejich nových léků. Často se to děje prostřednictvím nastrčených firem jejich rodinných příslušníků. Zda to tak bylo v případě firmy Biovomed nevím, ale za vysvětlení by to stálo. Snad by mohl prof. Prymula zveřejnit, jaké odborné studie firma jeho dcery zahraničním farmaceutickým společnostem poskytovala.

Mít svojí vakcínu jako schválenou pro očkování je pro jejího výrobce zlatý důl. Třeba povinné očkování dětí hexavakcínou. Tu sice neplatí přímo rodiče dětí, ale zdravotní pojišťovny, ale ty žádné jiné peníze než od plátců nemají (za děti sice platí stát, ale ten si to vybere od občanů formou daní). To máte 100 000 dětí ročně. Kdyby jedna stále 2000 kč, tak na tom ona firma utrží 200 000 000 kč každý rok! To se pak určíte vyplatí zadat ke zpracování tomu, kdo rozhoduje nějakou „studii“ za pár milionů.

Nyní prof. Prymula straší veřejnost „druhou vlnou koronaviru“, co na tom, že od roku 1918 ještě žádná epidemie druhou vlnu neměla?! Současně s tím opět prosazuje prof Prymula další zvýšení očkování, tentokrát proti chřipce,ačkoliv účinnost očkování proti chřipce se za ta léta ukazuje jako velmi pofidérní. Jediný kdo měl z těchto očkování skutečný prospěch, jsou výrobci vakcín.

„Potřebujeme rizikovou část populace proočkovat, na podzim si nebudeme úplně jisti, jaké mají lidé onemocnění – jestli je to běžné chřipkové, jestli je to nějaká podzimní respirace, nebo jestli je to koronavirové onemocnění. Potom samozřejmě budeme mít problém. Takže musíme apelovat, aby proočkovanost výrazně narostla, a to i mezi zdravotníky. Zároveň si ale musíme uvědomit, že stejný nápad budou mít všichni v Evropě, proto si osobně myslím, že bude chřipkové vakcíny nedostatek a bude problém zabezpečit ty objemy, které bychom asi chtěli.“ doplnil Prymula.

Jistě náhodou se stal najedou mediální hvězdou. Media nekladou žádné záludné otázky o minulosti, naopak moderátoři jsou neobvykle vstřícní a přátelští. To bude určitě zase náhoda.

Veřejnost by ale měla vědět, kdo je ve skutečnosti ten odborník, který doporučil zavření celé země do (nesmyslné) karantény kvůli koronaviru, která bude mít dalekosáhlé dlouhodobé důsledky na zdraví české populace. O ekonomické krizi a nezaměstnanosti ani nemluvě. Stejně jako by měla vědět, jací lidé s v současném politickém režimu mohou stát významnými státními úředníky za ČSSD ve vládě A. Babiše.

Dr. Prometheus

Všechny veřejně přístupné listiny o firmě Biovomed s.r.o. , ze kterých autor čerpal, jsou přístupné ZDE. Stačí si kliknout na sekci sbírky listin a tam si vše můžete sami ověřit!

Doplnění ke komentářům. Já nikde netvrdím, že obrat rovná se zisk. Podstata je přece úplně jinde! Jak může vůbec firma vysokého státního zaměstnance s tak flagrantním střetem zájmů inkasovat desítky milionů korun ročně od farmaceutických firem?! Ptal jsem se jednoho známého pacienta a ten mi rovněž potvrdil, že v případě „poradenských“ firem je zisk jen o málo nižší než tržby! Podle výročních zpráv a rozvah měla firma téměř nulové náklady na provoz, zaměstnance…


Sdílet

79 Replies to “Dcera (24) prof. R. Prymuly inkasovala během 5 let od farmaceutických firem neuvěřitelné částky. Tenhle člověk straší Čechy druhou vlnou koronaviru a propaguje povinné očkování

  1. Všetko do seba zapadá, aj zlodejstva pána profesora s dcérou, aj kto vyvolal v celosvetovej ekonomike chaos s cieľom dajsieho obohacovania, je len záhada preco im ľudia vždy naletia hádam aj za pomoci štátnych úradníkov tváriacich sa ako spasitelia

    1. Lidé jim naletí,protože jejich největší zbrani je strach a na tom je to cele postaveno. Na obyčejném lidském strachu,který v závěru ovlivní naše zdraví.

          1. tuhle otázku si kladu a nikdo o to nechce mluvit, ale proč. Lidé nechtějí znát pravdu.

            1. Chodím dost po doktorech ve svém věku a když narazím na doktora s kterým se dá mluvit a nadhodím toto téma, tak se usmějí a mávnou rukou. Jak píšete, lidem je to fuk a vůbec se nezajímají o dění kolem sebe!! OVCE!!

        1. Ale je to “ hyena“ která se neštítí přiživit na všem. Navíc, na tom místě kde je nemá co dělat, neprošel ani bezpečnostní prověrkou!

          1. neni divu, tak se totiz zkouma majetek a majetkove pomery.. a ty by promoreny plukovnik tezko vysvetloval.

        2. článek je o tom, že boj proti „pandemii“ vedl zkorumpovaný darebák, který dělá pro farmaceutické firmy z ciziny… ne o tom, kdo vyvolal PR pandemii

        3. Léky – byznys farmaceutických spol. v tomto videu mluví lidé kteři byli nuceni zaměstnavatelem aby nabizeli lékařum odměny za to že budou předepisovat určité léky.Mě je jedno zda je za tím Prymula ,jeho dcera nebo nějaky jiný chytrák mě vadí ,že se to vubec děje

          1. Děje a mraky let, jakožto každý, kdo má nějakou funkci – výbor, předseda, člen komise atp. všichni zobou, je to tady samý zkorumpovaný hnusák. Ještě že je ta rakovina. Ta si nevybírá a ty prachy jim budou stejně na hovno..

        4. Nikdo přeci netvrdí, že ji vyvolal. Asi jste ten článek moc dobře nečetl. Je to přeci o něčem úplně jiném.

          1. Z toho článku čiší jedině závist! Každý rodič by pomohl své dceři ! To není zlodějna a tunely, které tady provádělo ODS a Kalousek.To nikdo neví, kde ty miliardy jsou. O 50 milionech Babiše, který něco vybudoval, do ,,hrobu,, si to nevezme se dělal horor, krádež století !

            1. Stenly, Vy jste přesně ten slaboduchý koblihožrout, který papouškuje STBákovo kecy.
              Vypište nám tady alespoň 5 prokázaných nebo zažalovaných miliardových zlodějin o kterých se tady zmiňujete. Pokud o žádné nevíte, tak raději držte hubu. Jediný, kdo je tady soudně stíhaný je ten Váš STBák Bureš. Ani mě nenapadá nikdo z přechozích vlád, jehož zlodějiny se řeší až na úrovni EU. Jestli jste navíc přesvědčený, že Bureš něco vybudoval, tak si dejte tu práci a zjistěte si, jak k celému holdingu přišel. Co tám dokázal? Jen to, že to vůbec neumí řídit a je závislý na státních dotacích. Pokud by dotace nedostával, tak už celý holding dávno zkrachoval. Pokud je miliardář, ať si dotuje své podnikání ze svých peněz. Stejný případ je jeho kámoš Šimáně se Smartwings, jeho majetek je odhadován na více než 10 miliard Kč, ale do firmy chce napumpovat 2 miliardy od státu. Je naprosto zřejmé, že dcera Prymuly je jen nastrčený bílý kůň. Firma bez zaměstnanců, dcera bez patřičného vzdělání z oboru a přesto tam farmaceutické giganty sypou desítky milionů a nikdo neví za co. Nedává to jiný smysl, než legalizace úplatků pro jejího otce. Přesvědčíte mě o opaku?

              1. Tak třeba, kam eurohujer Saša Vondra zašantročil 350 mil Kč s firmou Promopro?
                Vlba

        5. To určitě ne, ale jelikož má kontakty na WHO a další světové organizace, využil skvěle příležitosti jako spousta dalších a je jen na nás, jestli umíme u mediální masáže i přemýšlet a pídit se po souvislostech nebo se necháme manipulovat a ničit si životy!!

        6. To nikdo netvrdí. Jen se na ní pěkně obohacují na úkor daňových poplatníků. Stejnej zloděj jako Babiš. Ale jak se říká Na každou svini se vaří voda.

          1. Možná na vás už bublá. Zelený mozek Prymula bohatne na lidském strachu a ještě by nás chtěl nutit k očkování. To není stejně jako Babiš. Ten platí daně zde a něco pro nás dělá.

        7. To je sice pravda ,ale díky naší blbosti se napásl a okradl nejen lid o zdraví ale i stát o peníze ! Nato je pouze Čínské řešení – na stadioně a dnes je čína 1 !

      1. Podvodnici a zlodeji a co takhle je zavřit odebrat jim majetek ve prospech statu. A jeste makat na doplaceni dluhu ktery tady spusobily celemu narodu

    2. Tak nevím, ale dle obchodního rejstříku je tato společnost od roku 2015 v likvidaci. Asi nebude pravda, co se tu píše. Ale hodně lidí tomu určitě uvěří.

      1. Kde jste prosím přišel na to, že je firma v likvidaci?
        ARES zobrazuje dvě firmy Biovomed – podívejte se na Biovomed, který v likvidaci není… A na jeho management…

    3. Pro lepší důvěryhodnost: zjistěte si profit, zkontrolujte pravopis, a nechte si osobní stanoviska pro sebe, obzvlášť když se nedotýkají přímo problému vámi předloženého (nesmyslnost karantény). Podvody a zneužívání funkce jsou jedna věc, posedlost spiknutími a konspiracema druhá.

    4. je jiná doba přátelé, už ani nemůžeme podobné činy nazývat zlodějnou, protože nad tím vším je právník a „jeho“ právní džungle, džungle v které mají právníci trumfy v rukou, navzájem si přihrávají a vysledek? pan prymula je borec! zachránil republiku! my můžeme cítit jistou pachuť v ústech ale prymula, rath, babiš a devadesát devět procent politiků na všech úrovních republiky, kraje okresů, měst a obcí jsou vysmatí, poslední problém (pro právníky) vyřešen! už ani odposlechy u soudu neuspějí!
      congratulation! bravo! spasíbo!
      vymyslete nějakou zhoubnou nemoc na právníky a jejich rodiny, fakt nás je hodně a někdo musí z kola ven, když se to nepovedlo z důchodcema…

  2. Kdo píše tyhle dementní články? Vždyť se to nedá číst. Každou chvíli nějaká chyba v textu a autor ani neví, jaký je rozdíl mezi tržbami a hospodářským výsledkem. Pro Krista, to tam nemáte nikoho s IQ>100, kdo by aspoň zkontroloval jak logickou stránku textu, tak gramatickou?

    1. Už by jste měl začít psát ty články osobně jak je vidět jste velmi schopny.

    2. a tam se někde píše, že zisk se rovná tržby? Podstata je přece jiná! Vám nepřijde divné, že firma vysokého státního zaměstnance a nyní úředníka inkasovala 100 mil korun zakázek na poradenské služby (obvykle výraz pro úplatky)? Mě tedy ano…

      1. Proboha, lidi, vygooglete si to nejdřív. Vždyť v té firmě jsou úplně jiní jednatelé a majitelé. Nic s Prymulou ani jeho dcerou nemá společného.

        1. „Proboha“, vygooglete si to Vy :-). Ano, teď, poté, kdy firmě vyschly zdroje (vysvětleno v článku) skutečně jsou jiní jednatelé a majitelé. V letech, o kterých článek píše, je to mladičká dcera pana Prymuly a on. 2 zaměstnanci. Roční mzdové náklady na 2 zaměstnance v roce 2014 3,5 mil. Kč, tj. 110 tis. hrubého každý z těch dvou zaměstnanců měsíčně. Kromě toho ještě blíže nespecifikované náklady na „Výkonové spotřebě“. Podívejte se laskavě na dokumenty ve Sbírce listin – například závěrky z roku 2014, 2015. A zajděte třeba za nějakým auditorem, aby Vám ta čísla vysvětlil. Když už chcete někoho jiného upozorňovat na to, aby pracoval s informacemi, naučte se s nimi pracovat Vy.

        2. Stanislave , tak si „vyjeď“ ze Živnostenského rejstříku i historii ( jak se píše v článku) a to : od 12.11.2013 do 11.12.2018 – statutární orgán Karolína Prymulová a až od 4.12.2018 do.MUDr Kohl CSc……. http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=&OBCHJM=BIOVOMED&OBCHJMATD=0&ROLES=P&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=2&PODLE=subjekt&IDICO=14e28c01b5faa6ad5e36&HISTORIE=1…….zdraví Standa

        3. Najděte si nejdříve informace, než začnete reagovat. Zdravotnický deník o tomto „odborníkovi“ napsal dost k dané problematice s podklady i odkazy. Tento lidumil dělal pokusy na kojencích s novou, nevyzkoušenou vakcínou pro Big firmy GlaxoSmitkline a Sanofi. Důvěřivým matkám za to platil pár stovek. Kolik kojenců je poškozených, nebo nepřežilo, podléhá utajení ale co by tento pán neudělal pro pár melounů…

        4. Jenze, kdyby ste si vyjel celou sbirku listin, tak by ste se tam docetl, ze az do roku 2018 byla majitelkou jeho dcera K. Prymulova, ktera firmu i v roce 2013 zakladala. Zkuste tohle na nekoho hloupejsiho. Prymula je darebak a zastavat se darebaka vedome je znamka nekalych umyslu!

    3. Ty se neumíš ani dramaticky podepsat . Zatoulala se nám tady nějaká vystrašená ovečka ze stáda :0)

    4. asi jste myslel větším 100 a to je takto <

    1. Výnosy (tržby) – Náklady = Hospodářský výsledek (zisk nebo ztráta)

      Pokud tvrdíte, že náklady jsou u poradenské firmy nulové (tržby = zisk), jak může tedy vzniknout záporný hospodářský výsledek?

      1. Jak? To se vydela x korun, vyplati se na odmenach s prihlednutim za lonsky rok y korun a pokud je y>x, jsme doma. Jeden rok se to stat muze. Pokud se v tom pokracuje, rika se tomu tunelovani a je to trestny cin.

  3. Pokud si nekdo plete trzby a zisk, tak by mel maximalne hazet nekde lopatou a ne se verejne zesmesnovat.

  4. Konečně se tímto někdo zabývá. Díky za článek, přestože se v něm nachází spousta gramatických chyb, které trochu snižují jeho kvalitu. Chápu, že spěch či autokorekt občas udělá své. Doufám, že se tímto případem bude dále někdo zabývat více do hloubky a bude se ptát i rádoby spasitele Prymuly.

  5. Banda prehlizecu tady? V gramatice snad chyby sou, ale jde o podstatu clanku a ta jasne ukazuje na praktiky nemilé

    1. Jednou pīšete: Karolína Prymulovå jednou zase Kateřina..🤔tak kterå? A je to vůbec dcera?

      1. Klikněte si na odkaz, který je v textu. Objeví se Vám výpis z obchodního rejstříku a tam je seznam všech dokumentů a uvidíte, že slečna Karolína Prymulová skutečně existuje a je dcerou plukovníka Mudr. R. Prymuly Phd… šefa krizového štábu. Ale ono se Vám asi nebude chtít, že? 🙂 Za záměnu křestního jména se pí. Prymulové velmi omlouvám, to ale nemění nic na věci, že kryla velmi podivné příjmy svého otce v řádech stovek milionů korun!

    2. tady si nikdo nezávidí, ale řeší se tady střet zájmů. Pokud je podnikatel šikovný a schopný – nemyslím všehoschopný – tak je prima, pokud si vydělá, ale neměl by zastávat žádné veřejné funkce ani být v politice. Ale jako ředitel FN Hradec Králové byl ve střetu zájmů a byl za to po právu odvolán. Cituji:„Vzhledem k tomu, že jako ředitel nemocnice rozhodoval o nákupech farmaceutických a zdravotnických prostředků, jejichž dodavatelé zároveň spolupracovali s jeho soukromou společností Biovomed s. r. o., došlo k flagrantnímu střetu zájmů,“ stojí dále v prohlášení.
      Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/m

  6. Ne že straší, on je promořovatel, požádala jsem ministersto, ať mi předloží metodiku, z níž vycházejí, potože je zřejmé, že úspěšhý eradikační postupy Číny nehodlalli implementovat, a neposlali mi nic. On se před našima očima dohodl se elitama, že se promořovatbue – a tedy i vakcinovat a čipovat. Dopročuji pohled v Prymulových příjmech, protože podle neoficiálních informací dostával v psoeldních letech 60 milionů ročně. Všechna klíčová místa na ministersvu a v krizovém štábu obsadilii vakcinologové, kteří až do teď byli placeni za to, že udělají kariéru takovou, aby právě mohli v klíčovém okamžiku ta klíčová ímísta obsadit.

  7. Když může být v ukázkovém střetu zájmů premiér, u kterého jdou ztráty do miliard korun z kapes daňových poplatníků, tak proti tomu je nějakých 117 milionů u státního úředníka poměrně směšných.

    1. ale pozor, Babis chce Prymulu za poradce na uradu vlady , tak asi Babis bude zadat desatky z uplatku, pardon odbornych studii 🙂

  8. Pozor na výpočet tržby za hexavakcínu, ten je docela podceněný – ono totiž každé očkované dítě dostane 3-4 dávky;) Takže kapsy namastit, raz dva!

  9. Lidi, probudte se a podivejte se okolo sebe co se deje!!!! A prestante se chobat jako OVCE!! Mate prece selsky rozum, tak ho konecne zacnete pouzivat a zacnete se zajimat o to jak zijete a hlavne o sve zdravi!!! Nebo vam je to jedno!
    Vzdyt vubec nejde o to, ze je nekde gramaticka chyba na to vam slusne sere pes. Ale jde o to, ze nekdo sebral odvahu a zacal poukazovat na to neco co jemu samotnemu nedava smysl, on vas preci vyziva k tomu a by vy sami, kdyz uz to ctete, jste nesedeli a neposlouchali ty nesmysly co do nas hustit ze vsech stran, ale byli aktivni a zacali se zajimat o to co se deje.
    Neni vam divny, ze Babis se porad nachazi ve funkci premiera a kolikrat na neho byla podana zaloba? Alespon ze slusnosti mel odstoupit, ale jak to vypada tak on ji pravdomodobne moc nema.
    Take apeluji na vas na vsechny aby jste se vzbudili a zacali kolo sebe badat a nenechat si do hlavy cpat ty jejich nesmysly!!!

  10. Jinak jakýsi John Fitzgerald Kennedy junior vyhrál roku 2018 soud proti vládnímu úřadu „Department of Health and Human Services“ (Oddělení Zdraví a Lidských Služeb) vládní organizaci USA spoluzodpovědnou za očkování v USA, především dětí, když tato organizace nebyla schopna soudu předložit jedinnou potvrzenou a uznávanou studii o bezpečnosti a účinnosti jakékoliv vakcíny za posledních 30 let. https://www.worldhealth.net/news/rfk-jr-wins-case-against-government-vaccine-safety-violations/

    1. Jakýsi? Vždy’t je to syn prezidenta Kennedyho, jmenuje se Robert F. Kennedy, jr. a založil Children’s Health Defense – organizace na obranu zdraví dětí, právě před škodlivými účinky vakcín. https://childrenshealthdefense.org/
      Hodně se věnuje právě Gatesovi – https://childrenshealthdefense.org/?s=gates
      Už 9.4. vyšel článek https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/ – přeloženo do češtiny –
      https://ac24.cz/en/-/robert-f-kennedy-varuje-pred-billem-gatesem-chysta-povinne-ockovani-s-cipovymi-prukazy-?redirect=%2F&fbclid=IwAR01AlV4Cmnzu-9hpA7uWRZVWsUVGKIRiGZqRQttI0sPuSfy1TTHc_cNmpQ

      1. Až na to, že je to poblázněnej magor, a sračka z AC24. Jménu Kennedy dělá akorát tak ostudu.

  11. Co to meleš? Vyjeď si sbírku listin, do r. 2018 je jednatelkou té společnosti Prymulová, mimochodem v r. 2016 odebírala prokuru Prymulovi. Proboha člověče vygoogli si to, než plácneš takovej nesmysl.

  12. A nebyl prof Prymula z postu v Hradci Králové spíš odvolán kvůli nevydařenému budování čínské speciální kliniky s obrovskými platy čínských pár lékařů? I do toho byla údajně zapletena jeho dcera žijící už ve Velké Británii.Co je na tom pravdy?

  13. Prosím uvědomte si všichni o co tady jde! Prymula dělal pokusy na českých kojencích pro Big Pharma firmy GlaxoSmitkline a Sanofi . Důvěřivým matkám za to platil pár stovek jako náklady na cestovné atd. Ten je schopný všeho za pár zlaťáků! Média z něj udělali nejoblíbenějšího muže v neexistující pandemii! Kde to sakra žijeme?

    1. tento pán nedávno v nějakém pořadu na otázku od kolika nakažených se muže mluvit o pandemii odpovědělže to muže byt už i pri 3 osobách ,asi si už z nás dělá srandu

  14. Registru oznámení o jiných vykonávaných činnostech, oznámení o majetku nabytém v průběhu výkonu funkce a oznámení o příjmech, darech a závazcích podávaných veřejnými funkcionáři, který vede ministerstvo zdravotnictví. Zjistili jsme, že Roman Prymula od roku 2010 vydělal, kromě svého platu ředitele FN, více než 32 miliónů korun, že tyto peníze vykazoval každý rok jiným způsobem a v oznámení neuvedl své působení ve firmě Biovomed s.r.o. Na základě těchto zjištění byl dnes odvolán z postu ředitele FN Hradec Králové
    https://www.zdravotnickydenik.cz/2016/06/miliony-ve-viru-konfliktu-zajmu-vrchniho-vakcinologa-profesora-prymuly/

    https://www.zdravotnickydenik.cz/2016/06/konflikt-zajmu-reditele-prymuly-horsi-nez-se-na-prvni-pohled-zdalo/

    1. Myslím, že to není závist, je to realistický pohled na věc.
      UŽ 30 LET se tu prý buduje DEMOKRACIE.
      A ovce volí pořád jedny a ty samé blbce.

  15. Mělo by se urychleně zjistit, jestli tato vazba skutečně fungovala, a pokud ano, měl by za ní pan doktor nést příslušné důsledky. V opačném případě by měl být nepromořený pan Dr. ahomír stíhán za šíření poplašné zprávy.

  16. první číslo 32 milionů máte chybně, za rok 2013 je to jen 32 tisíc, pak asi nebudou úplně souhlasit i součty, nic to nemění na faktu že je to zajímavé

  17. Trochu si pletete pojmy z dojmy. Soud vyhrál ale ten se týkal neaktivity daného úřadu. Jde o to že úřad pobíral na činnost peníze, ale žádnou činnost v podstatě nevykazoval. S bezpečností vakcín jako takovou to nemá nic společného. To je stejné jako bych žaloval BESIP, že nevydává žádné studie o bezpečnost aut. I kdyby to byla pravda, tak to nebude na faktickou bezpečnost aut mít vliv, jelikož auta schvaluji k provozu zcela jiné úřady na základě úplně jiných poninek a pravidel. A zrovna tak je to i s těmi léky.

  18. Snad si nemyslíte, že lidé chodí do politiky pracovat pro dobro svých voličů?

    Volební období jsou krátká, přízeň mocných vrtkavá, a je třeba zabezpečit rodinu na pár generací dopředu. Jak jinak to mají ti hoši vyvařit?

  19. V těch milionech jsou započtený náklady firmy, tj. x odborníků, laborantů, vzorků, pronájem laboratoří, průzkumy dokumentace v nemocnicích, a vůbec literatura pro zpracování vědeckých zpráv. Pisálek o tom, co to obnáší, ví akorát tak velký kulový.
    Ovšem na blbečky to víc působí, když se napíše o milionech, a prosťáček vidí tu haldu milionů, který nikdy při svým platu a Vysoký škole života a YouTube University nikdy neuvidí.

    1. Ty nejsou v té účetní výsledovce nějak vidět vy rozumbrado 🙂 to asi bude genialita jeho mladičké dcery

  20. Díky autorovi za adresnost a přímost. Konečně někdo, kdo má koule o tom očkovacím podvodu otevřeně psát. Ještě stále věříte, že to, o co těmhle prymulům jde, je vaše zdraví?
    Tak zapojte selskej rozum a začněte studovat. Solidní rozcestník je třeba tady:
    http://www.ockovani.dobiasek.net
    S dovolením sdílím.

  21. je jiná doba přátelé, už ani nemůžeme podobné činy nazývat zlodějnou, protože nad tím vším je právník a „jeho“ právní džungle, džungle v které mají právníci trumfy v rukou, navzájem si přihrávají a vysledek? pan prymula je borec! zachránil republiku! my můžeme cítit jistou pachuť v ústech ale prymula, rath, babiš a devadesát devět procent politiků na všech úrovních republiky, kraje okresů, měst a obcí jsou vysmatí, poslední problém (pro právníky) vyřešen! už ani odposlechy u soudu neuspějí!
    congratulation! bravo! spasíbo!
    vymyslete nějakou zhoubnou nemoc na právníky a jejich rodiny, fakt nás je hodně a někdo musí z kola ven, když se to nepovedlo z důchodcema…

  22. , jak může rozhodovat o ochraně zdraví někdo, komu kápne nějaké procento z podaných vakcín. Ale horší politiky snad mají na Novém Zélandu, ti kvůli 4 případům zavřeli 2 miliónovou metropoli.

  23. Takže žádná druhá vlna nebude, jo? Kreténi zasraní! Všichni běžte do prdele vy rádoby všeználci. Kvůli takovým debilům a ignorantům jsme tam kde teď jsme a ještě dlouho půjdeme do prdele. Až se přeplní kapacity nemocnic, tak budete rádi když vám Biovomed zprostředkuje lék nebo očkovací vakcínu. Nejsou očkovací vakcíny proti chřipce, které jsou momentálně velmi potřebné pro rizikové skupiny a za chvíli, až začne chřipková sezóna, tak věřte, že tu budou lidi, které bude ohrožovat chřipka na životě a nebudou zdravotnické kapacity na léčbu.
    Nejsem zastánce Prymuly nebo vlády… Korupce je všude a každý si chce namastit kapsu. Obzvlášť v aktuální době, kdy je to tak snadné.

    PS: Polibte si prdel
    Nazdar

Comments are closed.